sluiten

De eerste Gouden Oogappel gaat naar…

Marianne Dreese ontving gister een Gouden Oogappel voor al haar vrijwilligerswerk. Ze kreeg deze van wethouder Kees van Geffen.

Marianne Dreese is al vele jaren actief als secretaris van de Dorpsraad Berghem. Marianne is niet zomaar actief, ze is hyperactief. Ze zit in bijna alle werkgroepen en zorgt ook voor de vaste contacten. Marianne zorgt voor de hoofdletter aan het begin van de zin… de puntjes op de i… én voor de afsluitende punt.

Marianne is zeer sociaal en betrokken bij de Berghemse gemeenschap. Iedereen kan bij haar terecht en veel inwoners nemen Marianne in vertrouwen om lastige kwesties aan de orde te stellen. Naast het werk van Marianne in de Dorpsraad is ze ook nog zeer betrokken bij het reilen en zeilen van andere evenementen, zoals Koningsdag en Dodenherdenking. Daarnaast is Marianne ook al 12 jaar actief in de organisatie van de Internationale Vrouwendag in Oss.

Een Gouden Oogappel voor Marianne Dreese is meer dan verdiend: een veelzijdige, bescheiden, keiharde werker, waar iedereen uit Berghem altijd een beroep op kan doen!

Wat is een Gouden Oogappel?

Ieder jaar krijgen zes inwoners uit de gemeente Oss een Gouden Oogappel. Zij krijgen deze onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk dat zij doen. De oogappel is een gouden speld in de vorm van een appel met een diamantje. Bij de Gouden Oogappel hoort een oorkonde en een waardebon van 250 euro. De zes inwoners die een Gouden Oogappel krijgen, zijn ook kandidaat voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’.

Iemand voordragen?

Ken jij ook zo’n super-vrijwilliger die een oogappel verdient? Je kan die persoon dan voordragen. Ga voor meer informatie en het voordragen naar www.oss.nl/oogappel