sluiten

Over dat is Oss

We willen dat onze inwoners trots zijn dat ze in Oss wonen. Zodat er meer mensen willen komen wonen en werken, dat er meer toeristen komen en meer winkels en bedrijven. Dat is goed voor onze economie. Daarom doet Oss aan stadspromotie. We noemen onze campagne Dat is Oss!

Samen … dat is Oss

We vertellen mooie en enthousiaste verhalen over Oss door. Zo laten we iedereen zien wat er allemaal is in Oss. Allemaal verschillende verhalen, met één rode draad: We doen heel veel dingen samen. Daar zijn we echt goed in! Dat is Oss doen we dus ook samen: ‘Samen laten we zien waar we trots op zijn… dat is Oss.’

Neem Mij mee campagne

We hebben heel veel mooie verhalen en foto’s gekregen van onze inwoners voor de campagne ‘Neem mij mee!’ Tijdens die campagne konden Ossenaren een ‘Dat is Oss’-bord meenemen en neerzetten op een bijzondere plek in Oss, bijvoorbeeld midden in het centrum, bij de kerk of in de eigen voortuin. Of zomaar een plek waar men goede herinneringen aan heeft. We hebben al deze leuke verhalen verzameld op een kaart van Oss.

Gebruik ook het logo Dat is Oss!

Wil je laten zien dat je trots bent op Oss? Gebruik dan het logo van Dat is Oss. Je kunt kiezen uit vier varianten. Gebruik je het logo op een witte of lege achtergrond? Gebruik dan logo B of C. In het huisstijl boek vind je voorbeelden hoe je het logo kunt gebruiken.

Trots op Oss!

In de stad kun je goed winkelen en je vindt er alle voorzieningen zoals bibliotheek, museum Jan Cunen, Golfbad en theater de Lievekamp en de Groene Engel. Kamperen kan in het mooie natuurgebieden Herperduin (Maashorst). Er zijn fiets- en wandelroutes door prachtige bossen, heide, polders en langs 35 kilometer Maas. Daarbij kom je vanzelf langs de schitterende vestingstadjes Ravenstein en Megen. En natuurlijk stap je af bij de Prinses Máxima Sluizen in Lith, ons eigen ‘Dorp aan de rivier’. Kom je met de auto? Dan rijd je over de Weg van de toekomst. Langs onze bedrijventerreinen die landelijk in de prijzen vallen!

Wie is … dat is Oss?

Aan Dat is Oss werken gemeente, en instellingen en bedrijven in Oss samen. Doe je mee? Neem dan contact met ons op. Coördinatie: gemeente Oss, afdeling communicatie, telefoon [0412] 62 97 06. Vraag naar Theodora Verploegen. Of mail naar datisoss@oss.nl

Kijk ook op www.trefhetinoss.nl