sluiten

Over dat is Oss

We willen dat onze inwoners trots zijn dat ze in Oss wonen. Zodat er meer mensen willen komen wonen en werken, dat er meer toeristen komen en meer winkels en bedrijven. Dat is goed voor onze economie. Daarom doet Oss aan stadspromotie. We noemen onze campagne Dat is Oss!

Samen … dat is Oss

We vertellen mooie en enthousiaste verhalen over Oss door. Zo laten we iedereen zien wat er allemaal is in Oss. Allemaal verschillende verhalen, met één rode draad: We doen heel veel dingen samen. Daar zijn we echt goed in! Dat is Oss doen we dus ook samen: ‘Samen laten we zien waar we trots op zijn… dat is Oss.’

Gebruik ook het logo Dat is Oss!

Wil je laten zien dat je trots bent op Oss? Gebruik dan het logo van Dat is Oss. Je kunt kiezen uit vier varianten. Gebruik je het logo op een witte of lege achtergrond? Gebruik dan logo B of C. In het huisstijl boek vind je voorbeelden hoe je het logo kunt gebruiken.

Trots op Oss!

In de stad kun je goed winkelen en je vindt er alle voorzieningen zoals bibliotheek, museum Jan Cunen, Golfbad en theater de Lievekamp en de Groene Engel. Kamperen kan in het mooie natuurgebieden Herperduin (Maashorst). Er zijn fiets- en wandelroutes door prachtige bossen, heide, polders en langs 35 kilometer Maas. Daarbij kom je vanzelf langs de schitterende vestingstadjes Ravenstein en Megen. En natuurlijk stap je af bij de Prinses Máxima Sluizen in Lith, ons eigen ‘Dorp aan de rivier’. Kom je met de auto? Dan rijd je over de Weg van de toekomst. Langs onze bedrijventerreinen die landelijk in de prijzen vallen!

Wie is … dat is Oss?

Aan Dat is Oss werken gemeente, en instellingen en bedrijven in Oss samen. Doe je mee? Neem dan contact met ons op. Coördinatie: gemeente Oss, afdeling communicatie, telefoon [0412] 62 97 06. Vraag naar Theodora Verploegen. Of mail naar datisoss@oss.nl

Kijk ook op www.toerismeoss.nl en op www.UitpuntOss.nl