sluiten

Gouden Oogappel voor Paul van Lier

Paul van Lier uit Huisseling ontving gisterenmiddag een Gouden Oogappel. Hij krijgt deze onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor verschillende verenigingen in Huisseling. Wethouder Thijs van Kessel reikte de Gouden Oogappel uit in het gebouw naast de St. Lambertuskerk in Huisseling.

Betrokkenheid Lambertusgilde

Paul van Lier is al 25 jaar een zeer betrokken lid van het Sint Lambertusgilde in Huisseling. Hij is al Ruim 10 jaar de voorzitter en is nu de erevoorzitter, beheerder van het gildegebouw en reservedrager van het gildevaandel.

Betrokkenheid activiteiten in Huisseling

Naast zijn vrijwilligerswerk bij het Lambertusgilde is hij van grote waarde voor veel evenementen in het dorp. Zo is hij actief in de organisatie van het jaarlijkse dorpsfeest, grondlegger van de zeskamp Baxenbosbattle en beheerder van het voetbalveld van FC Huisseling.

Een Organisatietalent

Paul van Lier is een uitstekend organisator, heeft een brede kennis en brengt structuur aan in de activiteiten rondom een evenement. Grote kracht is ook zijn technische kennis en zijn talent om van niets iets te maken. Een vrijwilliger als Paul is goud waard voor Huisseling: een Gouden Oogappel is dan ook meer dan verdiend!