sluiten

Gouden oogappel voor Roy Thijssen

Roy Thijssen ontving gisterenmiddag een Gouden Oogappel. Hij krijgt deze onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor verschillende evenementen in Oss. Roy is een super-positivo die er niet zo goed tegen kan als mensen negatief praten over Oss. Roy is een stille oerkracht, bescheiden en onbaatzuchtig. Een gouden Oogappel is dan ook meer dan verdiend!

 

Voorzitter Stichting Hart Voor Live Muziek

Roy Thijssen is voorzitter van Stichting Hart Voor Live Muziek. Deze stichting organiseert de evenementen Rockronde Oss en Bourgondival Van Streek. Voor beide evenementen geldt als rode draad: samen aan de slag én belangeloos voor Oss! Als voorzitter is Roy gewoon ‘een van de jongens’ en steekt hij de handen uit de mouwen voor deze evenementen. Met name op het gebied van grafisch ontwerp is Roy een grote steun en toeverlaat. In het verleden heeft Stichting Hart Voor Live Muziek ook de promotie voor de Muziekboulevard Oss verzorgd.

”Roy zet zich in voor Ossenaren”

Ook is Roy initiatiefnemer én beheerder van het platform HartvoorOss.nl. Met dit platform zet hij zich belangeloos in voor Oss en de Ossenaren, op wat voor manier dan ook. Goede doelen kunnen rekenen op de steun van Roy met zijn Messentrekkerbier, de kinderboeken van Ossy en met Muziek op Woensdag in cultuurpodium De Groene Engel. Roy heeft ook Poppentheater Ronzebons geholpen met het boekje ‘De Kikkerkoning’ (ook voor het goede doel). En ook de organisaties van het Bokbierfestival Oss en van Halloween in ‘t Osse centrum kunnen rekenen op zijn enthousiaste inzet.

Roy helpt ook mee met grafische ontwerpen

Naast deze initiatieven helpt Roy verschillende Osse organisaties met grafische ontwerpen voor hun vereniging of evenement. Op de voorgrond staan is helemaal niets voor Roy, maar op de achtergrond staat hij altijd voor iedereen klaar!