sluiten

Gouden oogappel voor Huub Wattenberg

Huub Wattenberg uit Megen ontving gisterenmiddag een Gouden Oogappel. Hij krijgt deze onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor verschillende verenigingen in Megen. Wethouder Thijs van Kessel reikte de Gouden Oogappel uit in huize De Maashorst aan de Kerklaan In Megen.

”Een echte regelaar en perfectionist”

Huub Wattenberg is een zeer betrokken vrijwilliger bij veel verenigingen in Megen. En dat al 35 jaar lang. Tegenwoordig is Huub bestuurslid bij de Katholieke Bond van Ouderen in Megen en penningmeester bij het Toeristisch Informatiecentrum Megen. Huub voelt zich zeer verantwoordelijk voor zijn taken, bij zowel de KBO als TIM. Hij is een echte regelaar en een perfectionist. Als je met Huub iets afspreekt weet je zeker dat het goedkomt.

”Een groot festijn met Kerst”

Niet alleen KBO en TIM maar ook andere clubs en evenementen in Megen maken gebruik van zijn betrokkenheid bij het stadje en de inwoners. Zo is er door zijn inzet jaarlijks een prachtig concert op Tweede Kerstdag in de kerk van Megen. Huub zorgt er voor dat het kerstconcert van A tot Z geregeld is: hij verzorgt de PR voor het kerstevenement, regelt de vrijwillige tolk, zet de stoelen klaar, maakt folders: hij doet er alles aan om er een geslaagd evenement van te  maken waar veel mensen van kunnen genieten.  En dat terwijl de Kerst al een drukke tijd is voor Huub:  elk jaar maakt hij voor de vrijwilligers van het toeristisch informatiecentrum kerstpakketten die hij zelf bezorgd.

”De betrokkenheid is al jarenlang aanwezig”

In het verleden was Huub ook penningmeester bij de Buurtbus Oijen Megen, secretaris bij Buurtvereniging De Keienkletsers, voorzitter van Stichting Jeugdbelangen Megen en lid van het schoolbestuur van Basisschool Klimop in Megen.