sluiten

Gouden Oogappel voor Paul van Hulten

Paul van Hulten kreeg op maandag 20 maart 2017 een Gouden Oogappel voor zijn vrijwilligerswerk bij wijkstichting De Stolp. Wethouder Kees van Geffen reikte de oogappel, de bijbehorende oorkonde, een cheque van € 250 en feestelijke taart uit.

Saamhorigheid smeden

Paul van Hulten is al meer dan tien jaar voorzitter van wijkstichting De Stolp. Deze stichting organiseert activiteiten voor meer saamhorigheid in Centrum, Krinkelhoek en Mettegeupel. Paul zet zich met kunde, kennis en enthousiasme in voor de wijkstichting en dat brengt hij over op de vertegenwoordigers van de buurt- en straatverenigingen. Maar liefst 37 buurten en straten zijn er tegenwoordig actief. Buitenspeeldag, carnavalsmiddag voor ‘De Jeugd van Vruger’, nieuwsbrief, Sinterklaasmiddag, rommelmarkt: Paul is bij alles zeer betrokken. Zijn credo is: ‘Zorg dat iedere activiteit een succes wordt’.

Voordragen vrijwilligers

Vrijwilligers in de gemeente Oss die zich op een bijzondere manier inzetten, onderscheidt de gemeente met een Gouden Oogappel. Per jaar zijn er zes Oogappels. Kent u iemand die een Oogappel verdient? Meld deze persoon dan aan via www.oss.nl/oogappel