sluiten

Osse innovatieve bedrijven: DRT Vloeren

DRT Vloeren is specialist in naadloze vloerafwerkingen op basis van kunsthars of cement. Het Osse bedrijf onderscheidt zich op innovatieve wijze in deze veeleisende markt. Directeur-eigenaar Andriette Dobbelsteen vertelt hoe die innovatie niet altijd in nieuwe technieken hoeft te zitten.

“Ook op het gebied van service kun je je innovatief zijn”

“Veel mensen kennen ons van de mooie gietvloeren die we leggen. Dat klopt natuurlijk, maar in werkelijkheid doen we veel meer dan dat. Door de constante evolutie in onze branche is ons dienstenpakket namelijk alsmaar uitgebreid.”

Risico

Opdrachtgevers zoeken volgens Dobbelsteen steeds vaker naar partijen die hen volledig kunnen ontzorgen en ‘het risico’ willen overnemen. En om je klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, móet je als bedrijf dus wel stappen zetten.

“Naast het daadwerkelijke leggen van een topafwerking werden we bijvoorbeeld steeds vaker gevraagd om ook het sloopwerk, de wederopbouw en de detailleringen voor onze rekening te nemen. Later kwamen daar nog meer verzoeken bij, zoals het vooraf meedenken en een stukje ingenieurswerk. We groeiden uit tot aannemer op het gebied van het complete vloerenpakket.”

Lees het hele artikel op www.oss.nl/bedrijven