sluiten

Opnieuw succes voor restaurant Versaen uit Ravenstein

Mooi horecanieuws! Restaurant Versaen uit Ravenstein treedt toe tot Euro-Toque Nederland. Burgemeester Wobine Buijs vierde het succes samen met eigenaren Hans Derks en Wouter van Orsouw tijdens het drie jarig bestaan van Versaen.

Euro-Toques Nederland

Euro-Toques Nederland is een vereniging van restaurants die werken volgens een ‘code van eer’. Hierin staat dat leden gebruik maken van natuurlijke, streek en seizoen gebonden producten zonder kunstmatige toevoegingen. Restaurants Versaen voldoet hieraan en mag met trots het bord van Euro-Toques Nederland aan de gevel hangen.

Streekproducten

‘In de producten waarmee we werken willen we ons onderscheiden. We werken met zorgvuldig gekozen producten afkomstig uit de hele wereld. Maar we zoeken het daarin ook dicht bij huis. Uit onze eigen regio komen prachtige producten om mee te werken. In onze zaak vind je asperges en kersen uit Berghem, runderen van lokale slagers en bieren uit Ravenstein’, aldus Wouter van Orsouw.

Opnieuw succes

Toetreden tot Euro-Toque Nederland is een nieuw succes voor het Ravensteinse restaurant. Hans Derks en Wouter van Orsouw begonnen in 2015 met Versaen. Michelin onderscheidde Versaen binnen een jaar met een Bib Gourmand. In restaurantgids Gault Millau was Versaen de hoogste Brabantse nieuwkomer. Een jaar later werden Derks en van Orsouw op het Osse business gala benoemd tot veelbelovend ondernemers van het jaar.

Drie jarig bestaan

Naast toetreden tot Euro-Toques Nederland vierde restaurant Versaen deze week ook het drie jarig bestaan. Drie jaren waarin veel is gebeurd, weet ook Hans Derks. ‘De afgelopen jaren hebben we veel waardering gehad. De Bib Gourmand en vermelding in de Gault Millau heeft ons direct op de kaart gezet. Een vraag die we daarom automatisch vaak krijgen is of een Michelin ster ons volgende doel is. Maar dat is voor ons niet het belangrijkste. We willen vooral onze passie blijven volgen. En dat is mensen een geweldige avond laten beleven met lekker eten’.