sluiten

Loop jij mee tijdens de nacht van de vluchteling?

In de nacht van 15 op 16 juni vindt de Nacht van de Vluchteling plaats. Stichting Vluchteling organiseert deze sponsorloop van veertig kilometer lang. De opbrengst gaat naar noodhulp voor vluchtelingen. Stichting Thuis in Oss wil met zoveel mogelijk oude én nieuwe Ossenaren de route van Nijmegen naar Arnhem lopen. Meld je nu aan en loop mee!

“Pittig maar onvergetelijk”

Dimitra Binos is vrijwilliger bij Thuis in Oss. Zij liep de Nacht van de Vluchteling in 2018. Ze vertelt: “Veel mensen willen graag iets betekenen voor de vluchtelingen, maar weten niet hoe. Door de Nacht van de Vluchteling te lopen heb je echt het gevoel dat je een steentje bijdraagt. Het was pittig, maar onvergetelijk. Ik bedacht me dan ook geen moment toen ik hoorde dat we met Thuis in Oss van Nijmegen naar Arnhem gaan lopen. Ik heb me meteen aangemeld.“

Trainen

Veertig kilometer loop je niet zomaar. Daar moet je je goed op voorbereiden. Daarom organiseert Thuis in Oss in het voorjaar een aantal wandelingen van verschillende afstanden. De wandelingen zijn niet alleen om te trainen, maar ook om elkaar beter te leren kennen.

Aanmelden?

Wil jij ook samen met het team Thuis in Oss meedoen met de Nacht van de vluchteling? Aanmelden of meer informatie vind je via www.thuisinoss.com, of neem contact op met bas@thuisinoss.com

Meedoen aan de Nacht van De Vluchteling is gratis. Zodra je de bevestiging hebt ontvangen, kun je jezelf of het team laten sponsoren.