sluiten

Bij ons in de Kerkstraat: The Guitar Factory

Het centrum van Oss heeft prachtige, gezellige straatjes. De Kerkstraat is er één van. In de Kerkstraat zitten veel enthousiaste ondernemers. Veel daarvan zijn relatief nieuw in de straat. Zij stellen zich in deze serie voor. Deze keer: ‘The Guitar Factory’.

The Guitar Factory

Op Kerstraat nummer 3 vinden we een prachtige gitaarspeciaalzaak: The Guitar Factory. De zaak verkoopt en repareert gitaren en accessoires. The Guitar Factory vierde in september vorig jaar het tweejarig jubileum en is dus nog relatief nieuw in de straat. Het jubileum werd groots gevierd met een straatfeest, samen met een aantal andere ondernemers uit de Kerkstraat die ook reden hadden voor een feestje. Eigenaar Francois richt zich op muzikanten die op zoek zijn naar een passend instrument.

Unieke producten

The Guitar Factory is er voor muzikanten die op zoek zijn naar producten die je normaal niet zo snel tegenkomt. ‘Ja, deze zaak is toch wel een droom die uitkomt. Ik heb besloten het anders te doen dan standaard muziekwinkels. Het zijn uniekere producten die ik verkoop en ik wil ze heel servicegericht aanbieden’, aldus Francois’.

Mooi zijstraatje

Francois vertelt over de reden om zich in de Kerstraat te vestigen. ‘Er stond een pand leeg in de Kerkstraat en ik voelde er wel iets voor me hier te vestigen met mijn zaak. In de grote winkelstraten is het toch lastiger om op te vallen. De zijstraatjes in het Osse centrum worden steeds gezelliger en ik vond The Guitar Factory er goed tussen passen’, aldus Francois. Hij vindt de Kerkstraat een mooie mix van winkels die elkaar goed aanvullen. ‘Neem Mencave, die doen het lekker op hun eigen manier. Zeven is ook echt een toevoeging’. Francois kijkt met een goed gevoel op zijn eerste jaren in de Kerkstraat terug en heeft zin in de toekomst!