sluiten

Winnares Guts & Glory jaagt droom na in Londen

De Osse Michelle Geurts won vorig jaar de talentenjacht Guts & Glory van theater De Lievekamp. Nu is zij aangenomen op één van de musicalopleidingen van Londen! Om haar dromen waar te maken, is zij een crowdfunding gestart.

Stagiaire Dat is Oss

Wij kennen Michelle ook als een zeer gedreven stagiaire van Dat is Oss, die ze 2 weken geleden succesvol heeft afgerond. Jij kent haar misschien van één van de vele Osse musicals van Brabant Talent, Theaterschool T’eXtpierement en Stichting Oss Cultureel, waar ze een vaste zangeres is. Zo speelde ze onder andere de hoofdrol van Tracy Turnblad in de TBL-musical ‘Hairspray’. Onlangs mocht ze auditie doen bij Associated Studio’s in Londen. Een heel bekende toneelschool in Londen. Die kans greep ze met beide handen aan. En tot haar grote vreugde is ze aangenomen!

Steun jij Michelle?

Studeren en wonen in Londen is niet goedkoop. Om haar droom waar te maken, heeft Michelle dan ook een bedrag van € 10.000 euro nodig. De studie start al in september dit jaar. Daarom is ze een crowdfunding-actie gestart om geld in te zamelen. Zo hoopt zij een groot gedeelte van het studiegeld te kunnen betalen. Alle hulp is welkom! Michelle: “En mocht je er een tegenprestatie voor willen? Ik kom met alle liefde een liedje zingen of leid je (al zingend) rond in Londen als je op bezoek komt!”

Help jij Michelle haar droom waar te maken? Hier kun je haar steunen met een kleine donatie!