sluiten

Stem op Global Goals Oss én haar voorzitter

Platform Global Goals Oss én haar voorzitter Maartje Aarts (links op de foto) zijn allebei genomineerd voor de ‘Meer dan handen vrijwilligersprijzen’.  Iedereen kan stemmen (tot 11 februari) om ervoor te zorgen dat we die twee prijzen naar Oss halen.

Over de vrijwilligersprijzen

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. Met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen zetten we lokale en landelijke organisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje. Gemeenten maken bovendien kans op een wisseltrofee.

Over Platform Global Goals

Het Platform Global goals Oss, levert een belangrijke bijdrage aan de bewustwording in het verwezenlijken van de Global Goals 2016 – 2030 van de Verenigde Naties, zodat de wereld duurzaam en fair zal worden.

Over Maartje Aarts

Maartje Aarts is voorzitter van het Platform Global goals Oss, en heeft daarmee de activiteiten en inzet van het Platform met diverse bijzondere projecten en ook de gemeente Oss op de kaart gezet. Onder haar hoede behaalde de gemeente Oss in 2017 en 2018 de prijs van VNG International voor ‘Meest inspirerende Global goals gemeente van Nederland’ en is daarmee voorbeeld voor andere gemeenten.

Stemmen