sluiten

Zorgen om geld? SchuldHulpMaatje Joke is er voor jou!

Joke was verpleegkundige en altijd al dol op cijfers. Nu is ze al zes jaar SchuldHulpMaatje en combineert ze haar passies: cijfers en zorgen voor een ander.

 

Dankbaar vrijwilligerswerk

SchuldHulpMaatjes zijn vrijwilligers die mensen helpen met hun financiën. Vertrouwen staat hierbij centraal. Ook in Oss zijn er Schuldmaatjes. “Het is extreem dankbaar werk.”, vertelt Joke. “Ik vind het heel leuk om mensen vooruit te helpen en hun vertrouwen te winnen. Elkaar vertrouwen, dat is me heel veel waard. Dit komt vaak door kleine dingen, zoals koffiedrinken, samen ongeopende post doornemen of afspraken maken waarmee je stappen zet.” SchuldHulpMaatjes, zoals Joke, krijgen allerlei vragen, van klein tot groot. Het verschilt van persoon tot persoon. Een Schuldhulpmaatje helpt je bij het vinden van een oplossing voor deze problemen en staat naast je.

 

Heb jij zorgen om geld?

Maak je je zorgen over geld? Heb je een vraag over je financiën? Stel je vraag dan op de website van SchuldHulpMaatje: https://uitdeschulden.nu/. Je bent ook welkom bij het inloopspreekuur van SchuldHulpMaatje. Dat is elke maandagavond van 19:30 tot 20:30 uur. In Buurthuis Kortfoort, Floraliastraat 93 in Oss. “Een simpele vraag is genoeg om naar binnen te lopen.”

 

Wil jij ook een SchuldHulpMaatje? Dan kun je dat doorgeven tijdens het inloopspreekuur. Coördinator Frankie regelt dan een gesprek tussen jou en een SchuldHulpMaatje. Klikt het tussen jullie? Dan houden jij en je SchuldHulpMaatje verder samen contact. Helemaal zoals jij dat wilt.

 

Meer informatie?

Neem nog even een kijkje op de website van SchuldHulpMaatje: https://schuldhulpmaatje.nl/locatie/oss/