sluiten

Ossenaar Johan van Tongeren: “We gaan redelijk undercover te werk”

‘Ons Oss’: een groep enthousiaste Ossenaren die jou graag willen laten zien dat werken en wonen in de gemeente Oss zo gek nog niet is. Sterker nog, werken en wonen in onze gemeente levert de mooiste verhalen op. En juist naar die verhalen gaat Ons Oss op zoek. Door werkend en wonend Oss een gezicht te geven, vindt Ons Oss uit waarom mensen juist hier hun draai hebben gevonden.

In de 1e aflevering een kijkje in de keuken van Ossenaar Johan van Tongeren:

“We gaan redelijk undercover te werk”

Om 15.00 uur stipt verschijnt er een afbeelding van een banaan op het beeldscherm van Johan. Dat gebeurt elke dag. Vaste prik. Telkens een ander plaatje of GIF-je, altijd creatief. Het is tijd voor die gele vrucht op de parkeerplek achter het pand. Alle developers worden via Slack (het interne communicatiemiddel) opgetrommeld. Een eigen Cup-a-Soup-momentje bij Mijnwebwinkel. Even geen code kloppen, maar de hersenpan legen. Het lijkt Amsterdam wel.

Schitterend stukadoorkunstwerk

Toch zijn we in Oss. In de Molenstraat. Onder de rook van de oude tapijtfabriek, vlakbij het kunstwerk voor de anticonceptiepil en tegenover de villa van de voormalig margarinedirecteur. In Oss dus. Verdeeld over twee prachtige panden. In de één zijn alle ontwikkelaars verzameld en drie deuren verderop vind je de afdelingen marketing, customer care en de administratie. In een gebouw op de hoek van de straat met een schitterend stukadoorkunstwerk over de hele zijgevel. Je moet het zien.

Het hele verhaal lezen? Kijk op www.onsoss.nl