sluiten

Van Zandvoort Legal

Van Zandvoort Legal advocaten en bedrijfsjuristen uit Lith vindt het belangrijk om mee te doen met … dat is Oss omdat VZL verbinden erg belangrijk vindt. Van Zandvoort Legal wil ondernemers in Oss en omgeving verbinden om samen ervoor te zorgen dat we een toekomst hebben in Oss en dat startende bedrijven goed kunnen beginnen via Starters Succes Oss. Bennie van Zandvoort, eigenaar van het kantoor, is daarom bestuurslid van TIBO en coach binnen SSO.

Ons kantoor wil samen met maatschappelijke organisaties zorgen voor regionale verbondenheid en daarom leveren wij op verschillende manieren een bijdrage aan organisaties in Oss. Zo is VZL sponsor van het bedrijvencarnaval van S.C.V.O, lid van de business club van FC Oss en kunnen ook diverse kleine organisaties rekenen op ondersteuning. Als partner van het programma Sportsupport (SEC) stellen wij onze kennis en expertise beschikbaar ten behoeve van de sport in Oss.

Van Zandvoort Legal richt zich met haar dienstverlening op de MKB markt in Oss. Wij staan graag dichtbij het bedrijf en de ondernemer. Niet alleen om conflicten op te lossen via gerechtelijke procedures maar om deze voor te zijn. Aan het woord is Bennie van Zandvoort. Door samen te werken met de onderneming kunnen we juridische conflictsituaties in een vroegtijdig stadium oplossen. Ook werken we samen met collega’s en andere zakelijke dienstverleners. Wij bieden onze relaties ook op deze manier een meerwaarde.

“Wat ik vooral belangrijk vind aan samenwerken? Het “doen”. Samenwerken is namelijk een werkwoord. Je kunt het niet afspreken, je moet het doen aldus Bennie van Zandvoort”.