MSD

Farmaceutisch bedrijf MSD is de grootste werkgever van Oss. Elke dag zetten ruim 3.000 mensen ‘achter de blauwe wand’ en op De Geer zich in voor een gezondere wereld. Onze wetenschappers ontwikkelen geneesmiddelen die hard nodig zijn voor patiënten overal ter wereld. Veel van onze geneesmiddelen zijn technologisch innovatieve hoogstandjes, die vragen om talentvolle collega’s en een high-tech productieproces. We richten ons op aandoeningen zoals hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, reuma, astma, HIV, anticonceptie en vruchtbaarheidsbehandelingen. En dat al sinds 1923 in Oss.

MSD hoort bij Oss, maar Oss hoort ook bij MSD. We willen daarom ook een goede “buur” zijn voor onze omgeving. Dat doen we onder meer met onze burenavond (voor mensen die rondom het bedrijf wonen) en met het project “Handen uit de Mouwen”. MSD-collega’s gaan elk jaar een dag aan de slag voor goede doelen in Oss en omgeving. Van een dagje uit met bewoners van een bejaardentehuis tot het opknappen van een kinderboerderij. En sinds kort zijn we ook een goede buur van het Oss Life Sciences Park, een initiatief van MSD. Samen blijven we zo in Oss zorgen voor een klimaat van innovatie en life sciences.

Samen met onze collega’s in Haarlem en Boxmeer zijn we het grootste innovatieve farmaceutische bedrijf in Nederland. En onze geneesmiddelen en zorgprogramma’s bereiken patiënten in meer dan 140 landen. Zodat zij zo goed mogelijk hun dagelijkse leven kunnen leiden.