sluiten

Zandsculpturen Festival Oss (18 juni – 20 oktober)

Zaterdag 18 juni gaat de 3e editie van het Zandsculpturen Festival in Oss weer van start. Tot 20 oktober kun je genieten van deze tentoonstelling met zandsculpturen tot wel 8 meter hoog! Deze sculpturen worden gemaakt door professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het thema dit jaar is Hollywood.

Voor het Zandsculpturen Festival Brabant is in ongeveer twee weken tijd ruim 800.000 kilo zand omgetoverd tot een magische wereld van indrukwekkende zandsculpturen. Alle sculpturen zijn uniek en zijn gemaakt door (inter)nationale, kunstenaars.

Programma

Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te beleven: workshops voor alle leeftijden, live demonstraties, vele interactieve fotomogelijkheden, een zandbak voor de kleintjes, teambuilding voor bedrijven, en ook is er uiteraard een terras om te kunnen genieten van een lekker drankje bij het Zandpaviljoen van onze horecapartner: Bierbrouwerij Oijen.

Op diverse data zullen bekende en minder bekende Zandsculptuur Bouwers hun kunsten vertonen tijdens live-demonstraties! Ook zal de evenementen kalender weer goed gevuld zijn dus houdt de agenda online in de gaten! Uiteraard zijn er op aanvraag ook rondleidingen, workshops, verjaardagsfeestjes, productlanceringen en kinderfeestjes mogelijk.

Voor meer informatie over de locatie van het festival, de openingstijden en de tickets: www.zandsculpturenbrabant.nl