sluiten

Oss doet mee aan We Are Food

Brabant is dit jaar Europese Regio van de Gastronomie. Een jaar dat in het teken staat van Beter Eten in Brabant. Met een bijbehorende campagne ’We Are Food’, waar Oss ook aan mee doet. Osse ondernemers en instellingen hebben hiervoor mooie activiteiten en evenementen bedacht. Samen zetten zij Oss op de kaart als belangrijke stad op het gebied van voedsel.

Agenda Oss

Benieuwd naar Osse activiteiten van We are Food? Hou dan deze agenda in de gaten!  www.uitpuntoss.nl/wearefood

Oss heeft passie voor voedsel!

We genieten van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. Daar weten we in Oss alles van. Denk maar aan ons buitengebied waar boeren al eeuwenlang ons voedsel produceren en waar iedereen kan genieten bij de vele recreatieondernemers, bij Landerij van Tosse, Landwinkel Spierings of Imkerij Ecopoll. Of denk aan al die bijzondere voedselprojecten in Oss, zoals de Klasseboeren Oss, Kookmaatjes, of aan de eerste mbo-foodopleiding van ROC De Leijgraaf. Oss ís voedsel!

Heeft jouw bedrijf ook passie voor voedsel? Laat het ons weten:  wearefood@oss.nl.

Global goals

Door mee te doen met de campagne We Are Food, laat gemeente Oss zien dat Oss bijdraagt aan Global Goal #12: verantwoorde consumptie en productie:  Burgemeester Buijs-Glaudemans is beschermvrouwe van Platform Global Goals Oss.