sluiten

Vier Dolle Dinsdag op de kermis met Osje

Van donderdag 17 t/m woensdag 23 augustus 2017 is het kermis in Oss. En traditiegetrouw vieren we ook weer Dolle Dinsdag: de Gaydag met een zachte G.  Ook Osje is daar weer bij. Osje geeft graag knuffels weg! Echte knuffels, maar je kan ook een knuffelbeestje winnen door mee te doen met Osje’s fotowedstrijd.

Fotowedstrijd

Osje deelt samen met Strangée gratis bellenblaas uit op Dolle Dinsdag. Daarmee kun je prachtige ‘regenboog-bellen’ blazen. Als je daar een foto van maakt en deze deelt op onze Dat is Oss Facebookpagina of via Instagram met #datisoss maak je kans op een leuk knuffelosje. Op deze manier laten we zien dat Oss een echte Regenboogstad is. Een stad die zich sterk maakt voor de (sociale) acceptatie en veiligheid van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders in de gemeente. Kijk voor meer informatie op www.oss.nl/regenboogstad

Over de Osse kermis

De Osse kermis is een van de grootste van Noordoost Brabant. Een evenement dat jaarlijks ruim 300.000 bezoekers trekt. De opening van kermis is op donderdag 17 augustus om 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.oss.nl/kermis