sluiten

Oss op de borden

Wil jij jouw foto op de borden langs de weg hebben staan?

Zo doe je dat!

Oss op de borden is een fotowedstrijd georganiseerd door Dat is Oss en Tref het in Oss. Elke vier weken komt er een nieuwe categorie online. Als jij een mooie foto hebt gemaakt, kun je deze opsturen naar datisoss@oss.nl. Rene Nelissen, de huisfotograaf van het gemeentehuis, kiest de winnaar! De foto van deze winnaar komt dan vier weken op een paar DatisOss-borden te hangen in Oss en de kernen. Wat een eer!

De categorie

De eerste categorie waar we nu graag een mooie foto van zien, is: ‘Jouw favoriete landschap tijdens een wandeling of fietsroute’. Voor inspiratie over verschillende wandel- of fietsroutes kun je kijken op https://www.trefhetinoss.nl/dit-tref-je-in-oss/wandelen-en-fietsen. De deadline voor het opsturen van de foto is 21 februari!

Wat moet je opsturen?

Natuurlijk moet je jouw mooiste foto opsturen naar datisoss@oss.nl. Daarnaast willen we ook graag weten waarom je nou net die foto hebt gekozen. Een mooi verhaal maakt de foto nog specialer.

Welke eisen heeft de foto?

De foto moet passen bij de categorie. Daarnaast is het handig als je de foto met een zo hoog mogelijke kwaliteit opstuurt. Dan ziet de foto er het mooiste uit op de borden. Ook moet de foto gemaakt zijn in de gemeente Oss. Verder heb je alle creatieve vrijheid om een zo’n leuk en origineel mogelijk plaatje te maken!

Niet gewonnen?

Niet getreurd! De mooie foto’s willen we ook graag voor andere dingen gebruiken. Wie weet zie jij jouw foto later dus nog ergens voorbijkomen.