sluiten

Opening en open dag Talentencampus Oss

Op vrijdag 24 maart om 17.00 uur vindt de officiële opening plaats van Talentencampus Oss. Daarnaast organiseren alle instellingen en bedrijven in het nieuwe gebouw diverse activiteiten. Iedereen is vanaf 15.00 uur van harte welkom op de open dag. Meer informatie over e activiteiten volgt nog. Hou onze website en Facebook in de gaten.

“We nodigen alle inwoners van Oss en omstreken uit om een kijkje te komen nemen”, laat directeur Talentencampus Oss Richard van Ommen weten. “Leerlingen, studenten, werknemers en werkgevers. En elk individu die vooruit wil – want daar is het ons om te doen – of gewoon nieuwsgierig is.”

“Talentencampus groeit uit tot kloppend hart voor jong en oud”

De Talentencampus Oss verbindt het onderwijs en het bedrijfsleven. Met een fysieke locatie, maar vooral met een bijzonder gedachtegoed. Van Ommen: “We bieden jong en oud de kans hun talent te ontdekken en te ontplooien en kennis te laten maken met beroepen. Dat doen we samen met het bedrijfsleven. Ondernemers worden inhoudelijk betrokken bij het onderwijs en staan direct in verbinding met potentiële toekomstige medewerkers. Zo gaat Talentencampus Oss uitgroeien tot het kloppend hart in de wereld van onderwijs en beroep.”

Save the date

In 2002 lagen de eerste plannen voor de Talentencampus op tafel en nu is het zover. Van Ommen keek er met smart naar uit. “Ik ben ongelooflijk trots dat we eindelijk kunnen laten zie hoe de gebouwen eruit zien én wat we hier samen willen bereiken. Noteer deze datum alvast in je agenda. Wat we precies gaan doen, maken we in aanloop naar de 24e bekend. Leuk wordt het zeker.”

www.talentencampusoss.nl