sluiten

Open week Beweeg en Leef

De plek in Oss waar men zowel lichaam als geest in beweging kan brengen, bestaat 10 jaar.

Beweeg en Leef, centrum voor beweging, leefstijl en coaching, is in 2010 opgericht door Ellen Korstanje. Zij verzorgt hier zelf nog steeds de meeste groepslessen. Denk aan Hatha Yoga, Senioren Yoga, Zumba Gold en Nordic walking. Daarnaast kan men terecht voor individuele begeleiding, Mindfulnesstrainingen en Shiatsu behandelingen.

Goed om het immuunsysteem te versterken, beter te leren ontspannen en om straks zo fit en gezond mogelijk de winterperiode in te gaan.

Open week

Van 1 tot 5 september 2020 is er een open week. Hierin wordt ook de voorlichting over de Mindfulnesstrainingen gegeven, deze starten namelijk vanaf 7 september a.s. Tevens zijn er Shiatsu demonstraties.

Beweeg en Leef houdt zich strikt aan alle veiligheidsmaatregelen rondom Corona. Opgave is verplicht per activiteit met een maximum aantal deelnemers. Er zijn ruime zalen met goede ventilatie. Het programma is terug te vinden op de site. Opgave kan via info@beweegenleef.nl of bel naar 06-41126286.

Speciale avonden

Beweeg en Leef heeft de rest van het jaar ook erg leuke avonden op de planning staan! In dit schema kun je zien of er wat leuks voor jou tussen zit. Ga bijvoorbeeld naar:

  • Chi Yoga is een mix tussen Chi Kung, Yin yoga, Mindfulness en Do in Yoga. Het is een rustige yinne les, in het teken van het bijbehorende element van dat seizoen.
  • Mindfulness is met volle aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Door dit te trainen, kan men zich beter concentreren, makkelijker ontspannen en gepieker reduceren.