sluiten

Feestelijk onthaal voor wandelaars Avondvierdaagse Oss

Na vier mooie dagen finishte de wandelaars van de Avondvierdaagse gisteren op het Barbaraplein in Oss. Daar werden zij feestelijk onthaald.

De wandelaars hadden dit jaar de keus om 5, 10, 15 of 25 kilometer te lopen. Op maandag vertrokken zij vanaf de Geffense plas, op dinsdag vanaf de Hazenakkervijver, op woensdag vanaf de Rusheuvel en op donderdag vanaf de Groene Engel, waar ze ook weer finishte.

Schoonste avondvierdaagse van Nederland

Dit jaar was er een speciale uitdaging. Organisator KAKO Kindervakantiewerk Oss had samen met de gemeente Oss als doel om de schoonste Avondvierdaagse van Nederland te organiseren. Veel wandelaars hielpen hierbij. Ze zorgden dat er geen afval achter bleef en ruimden zwerfafval dat ze tijdens het wandelen tegenkwamen op. De organisatie deelde vuilniszakken uit die ze vaak weer vol terug kregen.

Trotse familie en vrienden

De hoge temperaturen zorgden ervoor dat het af en toe best even doorbijten was. Maar na vier dagen lopen was er gisteren de eindstreep. Onder begeleiding van Samba- en percussieband Dale Cana kwamen de wandelaars aan in het Osse Barbarapark. Daar werden ze onthaald door trotse familie en vrienden.

Namens ons de complimenten aan KAKO en alle wandelaars voor weer een mooie editie van de Avondvierdaagse!

 

Foto: KAKO Kindervakantiewerk Oss