sluiten

Dalco Food winnaar BOV trofee Food & Agri

Donderdag 22 januari kwamen vele Food & Agri ondernemers uit Noord-Oost Brabant bijeen voor de uitreiking van de BOV trofee 2014. Voor de categorie Groot Zakelijk & Corporates is Dalco Food de winnaar geworden.

De verkiezing werd georganiseerd door de Junior Kamer ’s-Hertogenbosch. Dit jaar was het thema innovatie binnen de Agrifood sector.

Dalco Food

Dalco Food, gevestigd in Oss, richt zich op de ontwikkeling en productie van vlees en vegetarische producten. Marian Wagemakers van Dalco noemt zich proteïne specialist. Tijdens het interview gisterenavond zei ze op de vraag Wat is het geheim van Dalco?: ‘…niet de machines maar de passie en inzet van alle medewerkers’. Volgens de jury heeft Dalco Food een goede visie op ondernemen, die heel helder is door vertaald in een strategie die uniek is en die werkt.

Care culinair

Voor de categorie klein MKB & start-ups is Care Culinair uit Waardenburg tot winnaar uitgeroepen. Geboren Ossenaar Marc Duijzer van Care Culinair richt zich op de verbetering van het voedingsmanagementsysteem binnen zorginstellingen.

De gemeente Oss feliciteert beide winnaars van harte en wens ze veel succes met ondernemen en innoveren.