sluiten

Osse innovatieve bedrijven: Restaurant Versaen (Veelbelovend Ondernemer 2017)

Het is nog maar drie jaar geleden dat Hans Derks en Wouter van Orsouw hun nieuwe huurbaas de hand schudden. Sindsdien zwaaien de twee chefkoks de scepter in Restaurant Versaen in Ravenstein. Via een keuken met verrassende innovaties bieden zij hun gasten een echte belevenis. Niet voor niets werden ze tijdens Business Gala Oss uitgeroepen tot Veelbelovende Ondernemers!

Hans Derks (Restaurant Versaen): ‘Wij zijn geboren voor de keuken’

 

Restaurant Versaen is gevestigd in een oude slagerij in hartje Ravenstein. “Het was voorheen een oud, vervallen pand”, blikt Hans terug. “Er moest ontzettend veel gebeuren. Van de nok tot de kelder: we hebben alles vervangen.”

Hans en collega-chefkok en mede-eigenaar Wouter kozen heel bewust voor het oude slagerspand. “We wilden geen nieuwbouw, maar een pand met karakter. En we wilden niet opgeslokt worden door de massa van een grote stad. Hier, in dit monumentale pand, konden we exact realiseren wat we voor ogen hadden.”

Wouter van Orsouw: “We hebben er helemaal onze eigen plek van gemaakt.”

 

Verder lezen? je vindt het hele interview op www.oss.nl/bedrijven