sluiten

Bourgondival “Van Streek”

Op 3 juni 2017 is het voor de eerste keer zover: op het terrein van Boer Spierings kun je bij ‘Van Streek’ een hele dag ‘met je slippers in het gras’ komen genieten van (muzikale) streekproducten in een ongedwongen en relaxte sfeer!

Programma

Je kunt vanaf het begin van de middag genieten van een diversiteit aan lekkere en artistieke producten uit de streek, terwijl je luistert naar akoestische live muziek op diverse plekken tussen de hooibalen. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, zij zullen zich geen moment vervelen!

Nadat je aan het einde van de middag hebt genoten van een verse, lokale, maar vooral écht goede hap van de BBQ ga je in één moeite door naar de stal, waar vroeg in de avond de eerste act van de feestavond klaar staat om er voor te zorgen dat je voeten geen rust meer krijgen. Stilstaan is vanaf dan namelijk geen optie meer; een keur aan bands en DJ acts sluiten naadloos op elkaar aan om tot in de kleine uurtjes een feestje te bouwen!

“Van Streek” wordt georganiseerd door de stichting “Hart Voor Live Muziek Oss” in samenwerking met een aantal sponsoren en een groot aantal lokale ondernemers en organisaties, die dit non-profit evenement een warm hart toedragen.

www.vanstreek-oss.nl